15 éve működő könyvelő iroda: karrierlehetőségek családbarát közegben!

Vidám munkahelyi közeg: könyvelői munkát és jókedvet találsz nálunk!

#BUDAPEST #ZUGLO #2PERCAPUSKAS #2PERCAKELETI#7ESBUSZ #1ES VILLAMOS #ZUGLOVASUTALLOMAS 

JELENTKEZZ MOST, NEHOGY LEMARADJ!

Kedves Pályázó!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, ha szeretnél jelentkezni a nyitott pozíciók valamelyikére! 

Kérjük, csak valós adatokat adj meg, és figyelj rá, hogy, az elérhetőségeiden ne legyen elírás, mert akkor nem fogunk tudni visszajelezni neked! Ha a kitöltés során bármilyen problémába ütköznél, akkor önéletrajzodat a office@konyveltessvelunk.hu-ra is el tudod küldeni.

Karrier

  • Válassz pozíciót!
  • Senior könyvelő
  • Junior könyvelő
  • Kontírozó könyvelő
  • Bérszámfejtő
Fájl kiválasztása
Uploading… (0%)

This is invalid

This file size is too big

Ha a kitöltés során bármilyen problémába ütköznél, akkor jelentkezésed az
office@konyveltessvelunk.hu címre is eltudod küldeni nekünk.

Az „ELKÜLDÖM” gomb megnyomásával automatikusan elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat és hozzájárulsz, hogy az általad szolgáltatott adatokból profilt készítsünk.*

MI FOG TÖRTÉNNI A JELENTKEZÉS UTÁN?

➤ Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz a jelentkezés elküldése gombra, egy visszaigazoló oldal fog megjelenni, mely jelzi, hogy a rendszerünk fogadta a jelentkezésed.

➤ Mi pár naponta átnézzük az addig beérkezett állás pályázatokat, és eldöntjük, kiket szeretnénk személyes interjúra behívni.

➤ Erről telefonon fogunk értesíteni.

➤ Amennyiben az álláshirdetés jelentkezés beküldéstől számított 5 munkanapon belül nem jelentkezünk, ez azt jelenti, hogy pályázatod alapján sajnos most nem rád esett a választásunk.

➤ Sikeres elbírálás esetén tehát következik egy 30-40 perces személyes beszélgetés, ahol Te is felteheted minden kérdésed, és persze mi is szeretnénk Téged megismerni.

➤ Ha ezen a beszélgetésen kölcsönösen úgy ítéljük meg, hogy „egymás tenyerébe tudunk csapni”, akkor akár másnaptól munkába állhatsz.

➤ Természetesen ha köt az előző munkahelyeden a felmondási idő, ezt figyelembe fogjuk venni.

NYITOTT POZÍCIÓK ÁLLÁSOK AZ OPTICONTBAN

Senior Könyvelő

Ha érdekel a könyvelés csodálatos világa, szívesen tartod a kapcsolatot ügyfelekkel és szeretnél részt venni a mérleg beszámolók készítésében, akkor csatlakozz a város legvidámabb csapatához! Szuper Zuglói irodánkban csúcsra járathatod beszámoló készítési tudományod, ráadásul új dolgokat is tanulhatsz!

JUNIOR Könyvelő

Ha szeretnél egy olyan munkahelyet, melyet könnyen össze tudsz egyeztetni tanulmányaiddal, vagy szeretnél nagyobb rutint szerezni a szakmában, jelentkezz hozzánk junior könyvelőnek és dolgozz velunk a zuglói irodánkban.Elvárás: magabiztos főkönyv rendezési tudás.

Kontírozó Könyvelő

Ha imádod az adatállományok exportját-importját, és szeretsz a ügyfelekkel kommunikálni, mosolyogva, de gyorsan és pontosan számlákat rögzíteni és kontírozni, akkor Téged keresünk! Legyél a kollégánk a Zuglói irodánkban Elvárás: középszintű excel tudás.

Bérszámfejtő

Pályakezdő bérszámfejtőként feladatod a bérszámfejtéshez a jelenléti ívek előkészítése az egyszerűbb cégek bérszámfejtése, az ügyfelekkel való kommunikáció. Ráadásul folyamatos, változatos munkakör, és fejlődési lehetőség vár Rád ebben a pozícióban.

EXTRÁK, AMIK MINDEN KOLLÉGÁNAK JÁRNAK

Rugalmas munkaidő beosztás

Mindig pontosan érkező havi fizetés

Fizetett ebédszünet és napi többszöri pihenőidő

#BUDAPEST #ZUGLO #2PERCAPUSKAS #2PERCAKELETI#7ESBUSZ #1ES VILLAMOS #ZUGLOVASUTALLOMAS

JÓ HANGULAT

Az Opticont irodába nem csak ügyfélként jó érkezni. Csapatunk szuper hangulatú, és minden percben érezhető, hogy nem csak szlogen, hogy a város legcsaládiasabb munkahelye!

STABIL HÁTTÉR

100%-ig magyar családi tulajdonú vállalkozás vagyunk. A 2020-ban kezdődő pandémiát és válságot stabilan átvészeltük, folyamatosan fejlődünk, és idén több mint 10%-al emelkedett az ügyfeleink száma.

KIVÁLÓ LOKÁCIÓK

Irodánk a város főbb tömegközlekedési csomópontjaihoz közel találhatóak, így akár messzebbről jössz, akár a környéken laksz, a megközelíthetőséggel biztosan nem lesznek gondjaid!

EZ NEM MUNKAHELY, HANEM ÉLETÉRZÉS!

SZENVEDÉLYÜNK A KÖNYVELÉS

Az OPTICONTBA minden a kiváló főkönyvi kartonok körül forog. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a lehető legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani az ügyfeleinknek.

A JÓ HANGULAT EGÉSZ NAP GARANTÁLT

Az Opticont könyvelőiroda bár egyre nagyobb, de a hangulat még mindig családias és ezt szeretnénk is megtartani, hiszen mi azt valljuk, hogy boldogan mindig jobb a munka.

ÖSSZESZOKOTT, FIATALOS CSAPAT

Az Opticont könyvelőiroda kiemelten fontosnak tartja, hogy mindenki megtalálja a helyét a munkavállalói közül. Éppen ezért egymás segítése és támogatása nálunk alapvető.

ÍME 3 ÉRV, HOGY MIÉRT JÓ AZ OPTICONT KÖNYVELŐIRODÁBAN DOLGOZNI

HA IMÁDOD A KÖNYVELÉST ÉS A SZÁMVITELT, ITT A HELYED

Nálunk a mindennapi munka is őrületesen változatos szakmai kihívásokkal kecsegtet, valamint a havonta biztosított szakmai továbbképzési anyagok is gondoskodnak a folyamatos fejlődésedről.

SZAKMAI ÉLETPÁLYA

Több kollégánk abszolút kezdőként indult nálunk, most pedig felelős pozícióban dolgoznak. Erre neked is megvan a lehetőséged, legyél a karriered bármely pontján, ha te is úgy szeretnéd, mi számítunk rád – akár középvezetőként!

FIATALOS LENDÜLET

Biztos te is ismered a kiégett könyvelő szindrómát, ami az egész irodára rányomja a bélyegét – na, nálunk ilyen nincs! Csapatunk fiatalos, pörgős, jókedvű, és mindig készen áll megtenni azt a plusz egy lépést, amitől minden ügyfelünk elégedett velünk!

NÉZZÜK, KIKKEL SZERETÜNK EGYÜTT DOLGOZNI

ÖRÖMMEL LÁTUNK A CSAPATUNKBAN AKÁR HOLNAPTÓL, HA...

JÓ ESÉLLYEL NEM MI LESZÜNK A LEGJOBB VÁLASZTÁS, HA...